top of page

Keihart Coaching & Advies brengt de boven- en onderstroom in organisaties en teams met elkaar in balans. Door niet alleen te focussen op de business, maar vooral ook tijd te investeren in het verbeteren van onderlinge samenwerking. Binnen én tussen teams. Door de mensen binnen deze teams beter te leren kennen. Door ieders behoeftes, talenten en ambities te ontdekken en optimaal te benutten. Zodat zij zichzelf kunnen zijn. En daarmee van maximale waarde voor hun organisatie.

Keihart Coaching & Advies heeft ruime ervaring in het begeleiden van teams en organisatieonderdelen (van Raad van Bestuur tot 'werkvloer') waar de samenwerking beter kan. Waar ‘gedoe’ is. Waar het échte gesprek maar niet op tafel lijkt te komen, maar bij de koffieautomaat iedereen een mening heeft. Met alle gevolgen van dien.

Keihart Coaching & Advies tilt de onderstroom op tafel, confronteert met respect en begeleidt het team stap voor stap naar een betere samenwerking én resultaat.

Met de Keihart Teamscan wordt inzichtelijk wat al goed gaat binnen het team en waar het zich nog verder kan ontwikkelen.

Ook teams waar de samenwerking al best goed verloopt maar de resultaten nog beter kunnen, zijn bij Keihart Coaching & Advies aan het juiste adres. Samen kijken we wat passend is om jouw team de volgende stap te laten zetten in resultaatgericht samenwerken. 

Meer weten? Neem contact op voor een persoonlijk gesprek.

a.jpg
0.png
bottom of page